Persoonlijk

Interieuradvies aan huis

verweven met elementen uit de natuur

Na een lange, drukke dag is thuiskomen het ultieme moment van ontspanning. Je kunt eindelijk neerploffen in je favoriete luie stoel en genieten van het uitzicht op je groene, bloeiende tuin. Hier, in je eigen vertrouwde omgeving van rust, laad je weer helemaal op.

Maar helaas, bij thuiskomst word je begroet door frustraties zoals een onpraktische indeling, gebrek aan opbergruimte, niet-matchende kleuren, een gemis aan sfeer en onvoldoende licht. Hierdoor ontbreekt het warme en comfortabele gevoel van écht thuiskomen.

Ben je het zat om eindeloos te zoeken naar de perfecte kleuren, behang, meubels en accessoires? Heb je al talloze opstellingen geprobeerd, maar eindigen de meubels toch altijd weer op hun oude plek? Daarnaast mis je de essentiële aanwezigheid van de natuur in je dagelijkse leefruimte.

Kun jij wel een zetje in de juiste richting gebruiken bij het (her)inrichten van je huis? Wil je eindelijk knopen doorhakken en die persoonlijke en sfeervolle omgeving creëren waar je zo naar verlangt?

tell me more↓

Nice Stories

“Wij willen graag een nieuwe keuken, maar hadden geen idee wat de mogelijkheden qua opstelling & indeling waren voor onze kleine ruimte. (En eigenlijk wisten we ook niet zo goed wat onze wensen waren) Dus hebben we Rozelie gevraagd om advies! Dat was heel fijn & gezellig en ze kwam met 3 echt hele verrassende ideeën & ontwerpen waar wij zelf nooit opgekomen waren. Na een leuke inspirerende opdracht hadden we binnen no time een geweldig moodboard. Kortom binnen 1 advies gesprek was voor ons alles helemaal helder en hebben we super veel zin in de nieuwe keuken. We gaan Rozelie ook vragen voor kleur & materiaal advies en het afstylen. 

Esmeralda

“Ik ben echt heel blij met je adviezen, meedenken, meebewegen, top!”

Laura

Jouw huis is zoveel meer dan alleen een plek om te wonen

De verschillende ruimtes waarin we ons begeven hebben invloed op de manier waarop we leven en hoe we ons daarbij voelen. We brengen zoveel tijd hierin door, daarom is de connectie met de natuur in huis ook zo belangrijk en waardevol, zodat we ook binnen kunnen genieten van de rust en energie die de natuur ons biedt.

Dankzij dit interieuradvies

Ervaar je straks niet alleen rust, ruimte en eenheid in je huis, maar ook een diepere ontspanning in je dagelijks leven. Dit zorgt voor minder stress, betere slaap, meer productiviteit en een gezondere leefomgeving. Dit heeft bovendien een positieve invloed op je partner, kinderen en omgeving. Hoe geweldig zou dat zijn?

Ervaar de magie van de natuur in je eigen huis

Na dit advies:

 • Hoef je niet langer urenlang woonwinkels of webshops af te speuren.
 • Heb je een kleurenpalet waar jij helemaal blij van wordt.
 • Heb je verrassende en vernieuwende indelingsopties gezien, waardoor je snel kunt beslissen wat wél en niet mogelijk is.
 • Weet je hoe je meer rust en eenheid in huis kunt creëren.
 • Heb je verrassende & vernieuwde indeling opties gezien, daardoor weet je in een korte tijd wat er wél en niet mogelijk is.
 • Weet je hoe je meer sfeer in huis kunt creëren.
 • Heb jij helder welke stappen er nodig zijn om je droomwoning te realiseren.
 • Heb je veel tijd, energie en geld bespaard door een compact en persoonlijk advies.
 • Ontvang je de gewenste stalen thuis.

Dit advies past bij jou als:

 • Je op zoek bent naar meer eenvoud, rust, warmte en kleur in je huis.
 • Je graag meer connectie met de natuur in huis wilt ervaren.
 • Je snel beslissingen wilt nemen en veel wilt bereiken in korte tijd.
 • Je op zoek bent naar een vrolijke styliste die je vernieuwende ideeën en oplossingen aanreikt.
 • Je graag wilt sparren over je interieur of een frisse blik op een indeling wilt.
 • Je toe bent voor verandering in je huis.
 • Je graag meer sfeer in huis wilt creëren.

Ontdek het aanbod

Ik kom bij je thuis en neem mijn kleuren- en materiaalstalen mee. Samen bespreken we jouw woondilemma’s en richten we de spot volledig op jouw persoonlijke wensen. Gedurende 2,5 uur help ik je daar waar mogelijk met alle praktische vragen en geef ik advies over kleurgebruik, materialen, behang, indeling, meubel- en keukenopstellingen, verlichting en styling.

Mijn kleurrijke beeldenbox neem ik ook zeker mee, zodat jullie snel en gemakkelijk een gezamenlijk en persoonlijk moodboard kunnen creëren.

Ik geef je maar al te graag inzicht in hoe de schoonheid van de natuur een waardevolle rol kan spelen in jouw huis. Door prachtige natuurlijke elementen te integreren in jouw interieur, kun je de magie van de natuur dichterbij brengen en ervaren.

Met veel enthousiasme breng ik je graag in contact met vakmensen waarmee ik samenwerk. Ik sta klaar om je persoonlijk te ondersteunen, zodat je vol inspiratie verder kunt!

 

"

Bonus

Boek jouw plekje vóór 1 juli en ontvang een sprankelende bonus van: 1 uur extra advies aan huis helemaal gratis.

Mis deze kans niet!

Ik help jou graag bij het creëren van een vernieuwend, comfortabel, warm en sfeervol interieur dat natuurlijk aanvoelt en écht bij je past.

Ik ben benieuwd naar jou en jouw verhaal!

Ook jij ervaart meer pure geluksmomenten wanneer je omringd bent door de natuur

Investering

→ € 325,-

→  2,5 uur advies aan huis

→ Boek vóór 1 juli een adviessessie en ontvang een sprankelende bonus: 1 uur extra advies aan huis helemaal gratis, bovenop je geboekte sessie. Hierdoor krijg je in totaal 3,5 uur advies. Pak nu je kans, want deze aanbieding komt niet meer terug!

→ Het is fijn om vooraf een aantal foto’s van de ruimte te ontvangen, genomen vanuit verschillende hoeken, zodat ik een goede eerste indruk krijg. Ook ontvang ik graag een link naar een Pinterest-bord of ander document met interieur- of sfeerbeelden die je aanspreken.

→ De prijs is vrij van btw en geldt alleen voor adviezen welke geboekt worden tijdens de zomermaanden juli en augustus 2024. Na deze periode gaat de prijs omhoog.

→ Een datum voor het advies plannen we samen in overleg.

→  Wanneer er behoefte is aan meer ondersteuning, kan het advies uitgebreid worden. We maken samen een passend plan.

→  Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 10 km van Tiel. 

Nice Story

“Tja en dan komt er een nieuw bed… van een nieuw bed naar een nieuwe inrichting & kleur. Maar ik ben iemand die eigenlijk alles wel leuk vind wat vaak resulteert in “ van alles en nog wat” bij elkaar. Tijd om hulp in te schakelen. Nou, dat was gelukkig zo geregeld bij Rozelie. Kleuren, stoffen & ideeën voor de indeling werden gedeeld en gezamenlijk gebrainstormd…Rozelie luistert naar wat je eigen ideeën zijn en wat je echt graag wil. En daar gaat zij mee aan de slag. Haar ideeën en tips maken even het verschil qua standaard ideeën. En dat maakt Rozelie uniek. De slaapkamer wordt meegenomen qua inrichting van wat we in onze beneden verdieping hebben. En het belangrijkste; er komt eenheid in de slaapkamer. We hebben inmiddels de muren en plafond in de latex gezet. Nu gaan we behangen…we hopen binnen een paar weken de slaapkamer helemaal klaar te hebben.

Monique

My story

Rozelie Haaksman

Ruim 10 jaar geleden koos ik er bewust voor om mijn leven een andere wending te geven. Fulltime ondernemerschap, mijn eigen pad creëren, meer vrijheid, ruimte voor creativiteit, eenvoud en meer aandacht voor dat wat er écht toe doet in het leven. De verwondering en liefde voor de natuur speelt een belangrijke rol in mijn dagelijks bestaan.

Als stylist koester ik een passie voor het creëren van warmte, sfeer en kleur in interieurs. Ik wil je inspireren met de schoonheid én de kracht van de natuur. Ik geef je praktisch advies, bedenk creatieve oplossingen, ik rijk je eenvoud aan en laat je kennismaken met de prachtige elementen uit de natuur.

Deze verweef ik samen met jouw persoonlijke verhaal en in jouw interieur. 

Questions

Wat gaat het advies mij opleveren?

Een persoonlijk interieuradvies biedt de mogelijkheid om een omgeving te creëren die perfect aansluit bij jouw smaak en behoeften. Door het integreren van natuurlijke elementen en materialen wordt harmonie en kalmte bevorderd, wat resulteert in een warme en rustgevende sfeer voor een ontspannen dagelijks leven.

Slimme opbergoplossingen zorgen voor een opgeruimd huis, terwijl efficiënte ruimte-indelingen praktisch gebruik mogelijk maken. Daarnaast adviseer ik duurzame keuzes, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving en een verbeterde verbinding met de natuur.

Ik sta klaar om je te begeleiden naar een thuisomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook duurzaam en gericht op jouw welzijn.

Kan ik mij voorbereiden op het advies?

Zeker! Het zou prettig zijn als ik vooraf een aantal foto’s van de ruimte kan ontvangen, genomen vanuit verschillende hoeken, zodat ik een goede eerste indruk krijg. Ook zou ik graag een link ontvangen naar een Pinterest-bord of ander document met interieur- of sfeerbeelden die je aanspreken.

Verder is het handig als je voor jezelf duidelijk hebt wat je specifieke wensen zijn, waar je tegenaan loopt, welke uitdagingen je ervaart, en wat je graag anders zou willen zien in de ruimte. Op die manier kunnen we effectief samenwerken en jouw ideeën verder uitwerken.

Misschien moet ik het zelf eerst nog even proberen.

Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je steeds tegen bepaalde problemen aan blijft lopen, je graag een andere indeling zou willen, of omdat de sfeer in huis ontbreekt. Je zou het zo graag anders willen, maar je weet simpelweg niet hoe.

Met mijn interieuradvies help ik je een stap in de juiste richting te zetten en knopen door te hakken waar je al langer tegenaan hikt. Met mijn frisse en creatieve blik op jouw ruimte en mijn vermogen om haarfijn aan te voelen wat je wilt en welke sfeer je zoekt, vertaal ik dit moeiteloos naar een interieur waarin jij je helemaal comfortabel voelt.

Ga ik wel het gewenste resultaat halen uit dit advies?

Het advies aan huis is compact en bedoeld om jou goed op weg te helpen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en vragen, kunnen we in 2,5 uur veel bereiken, zoals het ontwikkelen van een ideale indeling, het creëren van een sprankelend en natuurlijk kleurenpalet, of het maken van meubelkeuzes.

Hoe snel kun je bij mij thuis advies geven?

Goed nieuws voor je, snel! Maar, ik heb de aankomende maanden een beperkt aantal plekjes beschikbaar, dus wees er op tijd bij. Zodra je het advies geboekt hebt, neem ik gelijk even contact met je op om een afspraak in te plannen.

Heb ik een plattegrond nodig?

Het hangt ervan af waar je advies over wilt hebben. Voor een nieuwe indeling of keukenontwerp is een plattegrond noodzakelijk, anders zijn exacte afmetingen belangrijk.

Kan ik de gewenste stalen ontvangen?

Ja! Na het het advies ontvang je een pakketje thuis met daarin de gewenste stalen.

Heb je nog een andere vraag?

Ze zijn meer dan welkom! Stuur mij gerust een berichtje via rozelie@naturestories.nl Ik help je graag verder.

Wat een verademing, ik ervaar rust en eenvoud in mijn huis.

Interieuradvies

Kleuradvies

Interieurstyling

KVK: 30286133

BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2024 NATURE STORIES BY ROZELIE