Een natuurlijke kleurbeleving

in je eigen huis

Jouw huis is zoveel meer dan alleen een plek om te wonen. De verschillende ruimtes waarin we ons begeven hebben invloed op de manier waarop we leven en hoe we ons daarbij voelen.

Kleurbeleving en daglicht speelt hierbij een grote rol.

Kleur heeft de kracht om bij ons diepgaande emoties en gevoelens op te roepen en kan een sterke invloed hebben op onze stemming. Daarom is het gebruik van kleur een belangrijk onderdeel van een interieur, niet alleen om een persoonlijke sfeer te creëren maar het geeft ook een bepaald effect aan de ruimte.

De natuur is een onuitputtelijk en fascinerende bron van kleurenpracht, variërend van zachte pasteltinten tot levendige en diepe kleuren. De prachtige elementen van de natuur dienen als een geweldige inspiratie om toe te passen in een omgeving waarin je veel tijd doorbrengt namelijk ‘jouw huis’.

In dit e-book laat ik je zien hoe je op een hele eenvoudige manier de natuur in huis kunt halen door het gebruik van kleur.

"

Ik deel tips, inspiratie en verschillende kleurpaletten waarmee je direct aan de slag kunt. Als extra cadeautje geef ik je linkjes naar kleurrijke en bijpassende kussens.

Laat je inspireren!

Download het e-book

Jouw persoonlijke verhaal mag gezien worden in jouw interieur. Het is jóuw huis.

KVK: 30286133

BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2024 NATURE STORIES BY ROZELIE