Een natuurlijke kleurbeleving

Duurzaam en natuurlijk kleurenpalet voor je interieur

Kleuren brengen je huis direct tot leven en hebben een fascinerend effect op de ruimte, sfeer en uitstraling. Thuiskomen voelt als omarmd worden door eenvoud, rust en warmte. Vertrouwde geuren en geluiden omringen je, samen met natuurlijke en sprekende tinten die direct ontspanning bieden. Het is een plek waar je altijd naar verlangt en waar je jezelf altijd welkom voelt. Wil jij graag een serene omgeving creëren?

Ontdek hoe ik je hierbij kan helpen↓

Kleuradvies & sfeer

 • Heb jij inmiddels de zoveelste kleur op de muur getest en is het helaas nog steeds niet de geschikte?
 • Weet je niet wat je met die hele lange witte muur moet doen en voelt de ruimte kil en saai aan…
 • Lukt het je maar niet om een eenheid van de verschillende ruimtes te maken?
 • Vind je het moeilijk om kleuren en behang te kiezen en te combineren?
 • Je mist de persoonlijke sfeer en warmte in je huis…
 • Of is er een ruimte te donker en ontbreekt de connectie met buiten? Met als gevolg dat je amper gebruik van die leefruimte maakt…
 • Inmiddels ben je helemaal overprikkeld door de vele ideeën en de wereld aan kleuren die je voorbij hebt zien komen, waardoor je nu helemaal vastloopt…

Let’s add some color to your home

Mijn advies gaat verder dan een mooi interieur. Het is een investering in jezelf en je gezin. Een huis dat rust en warmte uitstraalt, heeft een positieve invloed op je stemming, ontspanning en geeft mentale ruimte. Hoe zalig zou dat zijn?

We bespreken je wensen, uitdagingen en met kleurstalen, moodboards en kleurontwerpen maak ik een persoonlijk plan. Hierbij betrek ik ook elementen uit de natuur voor een harmonieuze uitstraling en meer verbinding met de buitenwereld.

Na dit advies:

$

Beschik je over een persoonlijk kleurenplan voor jouw huis zodat je een omgeving kunt creëren die voor jou comfortabel, warm en gezellig aanvoelt

$

Is de ruimte getransformeerd naar een inspirerende leef– of werkomgeving, waar je veel meer rust en eenvoud ervaart.  Time to relax…

$

Er is eenheid in de ruimte waardoor het heel natuurlijk en rustgevend aanvoelt

$

Heb je niet alleen veel tijd en moeite bespaard, maar je bereikt ook een duurzaam resultaat waar je langer plezier van hebt. Dit resultaat biedt niet alleen rust en ruimte in je huis, maar ook in je hoofd en lichaam.”

$

Jij en je gezin zullen veel meer ontspannen momenten met elkaar doorbrengen nu de verschillende ruimtes matchen met jullie persoonlijke wensen en behoeftes

$

Door het gebruik van verrassende (natuurlijke) kleuren en prints is er een verbinding met de natuur ontstaan. Binnen en buiten lopen veel meer in elkaar over

Dankzij dit kleuradvies

Ervaar je een transformatie in je leefruimte. Door passende en natuurlijke kleuren te kiezen, ontstaat er meer eenvoud en eenheid in je huis. Deze kleuren zorgen ervoor dat je je meer verbonden voelt met de natuur, wat bijdraagt aan een rustgevende en ontspannen sfeer. Ze vormen een perfecte achtergrond voor decoratieve elementen en accentkleuren zonder dat het geheel onrustig oogt.

Stap 1 – Kennismaken & inspireren

 • Kennismaking aan huis
 • Analyseren van de ruimte & lichtinval
 • Bespreken van je wensen en voorzet passende kleuren
 • Inspiratie, tips passend bij jouw woonvragen
 • Suggesties kleuren samen bekijken

Stap 2 – Advies aan huis

 • Natuurlijk Moodboard
 • Kleurenplan – uitgewerkt in 2D
 • Samen de definitieve stalen uitzoeken voor het kleurenpalet
 • Het advies nemen we samen bij jou thuis door

Stap 3 – Aan de slag

 • Jouw persoonlijk advies ontvang je digitaal in je mailbox met alle besproken tips, adviezen en daarbij het kleurenplan 2D
 • Je ontvangt de gewenste kleurstalen als pakketje thuis per post
 • Vervolgens kun jij zelf of de schilder aan de slag gaan

 

 • € 395,-
 • Prijs is vrij van btw en op basis van ruimtes tot circa 60 m2.
 • Elk advies is maatwerk, mocht er meer gewenst zijn maak ik een passende offerte voor je
 • Reiskosten zijn inbegrepen tot 10 km vanaf Tiel. Daarbuiten reken ik €0,30 per km

In mijn adviezen en projecten streef ik ernaar niet alleen meer eenvoud, rust en sfeer in jouw interieur te brengen, maar ook om duurzaamheid te bevorderen. Ik werk graag met verfmerken die milieuvriendelijk zijn zoals: LAB Paint, Farrow & Ball en Pure & Original.

Het kiezen van verf met prachtige natuurlijke pigmenten is voor mij een logische stap. Deze pigmenten geven meer diepte en karakter aan je interieur, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een gezondere leefomgeving voor jou en je gezin.

Daarnaast hebben duurzame verven vaak een langere levensduur en zijn ze beter bestand tegen vervaging en slijtage, wat kan leiden tot minder frequent schilderen en dus minder materiaalgebruik op de lange termijn.

Nice Stories

“Wij willen graag een nieuwe keuken, maar hadden geen idee wat de mogelijkheden qua opstelling & indeling waren voor onze kleine ruimte. (En eigenlijk wisten we ook niet zo goed wat onze wensen waren) Dus hebben we Rozelie gevraagd om advies! Dat was heel fijn & gezellig en ze kwam met 3 echt hele verrassende ideeën & ontwerpen waar wij zelf nooit opgekomen waren. Na een leuke inspirerende opdracht hadden we binnen no time een geweldig moodboard. Kortom binnen 1 advies gesprek was voor ons alles helemaal helder en hebben we super veel zin in de nieuwe keuken. We gaan Rozelie ook vragen voor kleur & materiaal advies en het afstylen. Ik zou dit iedereen adviseren zodat je straks echt je droom project krijgt.”

Esmeralda

“Ik ben echt heel blij met je adviezen, meedenken, meebewegen, top!”

Laura

About me

Rozelie Haaksman

Elke dag is er eentje om dankbaar voor te zijn, want niets is vanzelfsprekend in het leven! Jaren geleden werd dit mijn drijfveer om mijn eigen ondernemerspad te bewandelen en te doen waar ik dagelijks echt blij van word. Voor mij betekent dat bewuster leven en iets betekenisvols creëren vanuit mijn hart, hoofd en ziel.

Als stylist koester ik een passie voor het creëren van warmte en sfeer in interieurs. Dit bereik ik door persoonlijke interieur- en kleuradviezen aan huis, waarin ik elementen uit de natuur en jouw eigen essentie integreer. Mijn missie is om je te inspireren met de schoonheid en kracht van de natuur, en tegelijkertijd meer aandacht en oog te hebben voor dat wat er werkelijk toe doet.

Questions

Is dit kleuradvies iets voor mij?

Wanneer je openstaat voor verandering, enthousiast bent om je woondromen werkelijkheid te laten worden in je eigen huis, en een sterke affiniteit hebt met de natuur, dan biedt mijn advies, geïnspireerd door mijn kennis, zeker meerwaarde. Ik help je graag om jouw huis en de wereld eromheen nog mooier te maken.

Ready for it?

Misschien moet ik het zelf eerst nog even proberen

Je bent op deze pagina beland omdat je misschien telkens tegen bepaalde uitdagingen aanloopt, bepaald inzicht mist, of bijvoorbeeld worstelt met het kiezen en combineren van kleuren.

Met mijn advies aan huis help ik je om een kleurenpalet te kiezen en te creëren dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak, wensen en de functie van de ruimte. Door slim gebruik te maken van kleur, ontstaat er uiteindelijk een gevoel van harmonie en balans in de ruimte, waardoor jij je comfortabel en ontspannen voelt.

Hoe prettig zou dat zijn?

Ga ik wel het gewenste resultaat halen uit dit advies

Je bent momenteel niet tevreden met hoe een ruimte eruitziet of aanvoelt. Ondanks meerdere pogingen om een omgeving te creëren waar jij je gelukkig in voelt, ontbreekt er iets wezenlijks: een persoonlijke uitstraling en een levende connectie met de buitenwereld.

Met mijn expertise en ervaring kan ik precies aanvoelen wat jouw persoonlijke ideeën en wensen zijn. Hierdoor kan ik je voorzien van advies dat eindelijk het resultaat oplevert waar je zo naar verlangt.

Dit advies gaat verder dan alleen het creëren van een visueel aantrekkelijke ruimte. Het is een investering in jezelf en je gezin, een investering die je als bijzonder waardevol zult ervaren. Een huis dat rust en warmte uitstraalt en comfortabel aanvoelt, heeft een enorme positieve invloed op jou als persoon. Denk aan je dagelijkse gemoedstoestand, je ontspannen lichaam en de ruimte in je hoofd die hierdoor ontstaat.

Op welke termijn kan ik advies ontvangen?

Goed nieuws voor je, snel! Wanneer je contact opneemt plannen we samen binnen 2 weken een kennismakingsgesprek aan huis. Voel je vrij om mij te contacten, dat mag via e-mail maar bellen is uiteraard ook helemaal prima.

Wat gaat het advies mij opleveren?

Ik breng meer rust en een gevoel van ruimte in je huis, door de natuur op een organische manier te verweven in het interieur.

Mijn kleur- en sfeeradvies is niet alleen esthetisch, maar heeft ook een directe invloed op je stemming en emoties. Door harmonieuze kleurpaletten en een persoonlijke sfeer te creëren, voelt elke ruimte als een eenheid waarin je je geborgen en in balans voelt. Ruimtes vloeien moeiteloos in elkaar over, waardoor je huis een natuurlijke flow krijgt die rust en harmonie uitstraalt.

Dankzij mijn persoonlijke en doordachte aanpak creëer je niet alleen een duurzaam interieur, maar ook een plek waar je nog lange tijd van zult genieten.

Ik vind de investering spannend

Dat is heel normaal en het is begrijpelijk dat je het spannend vindt. Verandering is vaak spannend voor iedereen en dat is ook de bedoeling, want het vraagt iets van jou. Het vraagt dat je je openstelt en jezelf de ruimte geeft om een plek te creëren die volledig aansluit bij jouw wensen, behoeften en levensstijl.

Niet wat een ander mooi vindt, niet wat de trend is, niet wat je ziet op tv of via social media, maar puur wat bij jou en je gezin past. Het is een waardevolle investering in je huis én in jezelf.

Is dat niet het allermooiste?

Kan ik mij voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Om te zien of jouw woonsmaak past bij mijn ontwerpstijl, ontvang ik graag vóór het intakegesprek een link van een pinterestbord of een ander document met interieur of sfeerbeelden. Daarnaast is het fijn als je voor jezelf helder hebt wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt, wat je struggles zijn, wat je graag anders zou willen. Samen sparren we verder hierover.

Heb ik een plattegrond nodig?

Het ligt eraan wat voor een soort advies jij graag zou willen. Voor een uitgebreid kleurenplan heb ik wel een plattegrond nodig welke je vervolgens mag aanleveren zodat ik het advies 2D kan uitwerken.

Kan ik ook de gewenste stalen ontvangen?

Zeker! Ik verzamel na advies de stalen voor je en maak vervolgens een pakketje voor je klaar met daarin alle gewenste stalen.

Wil je wel graag kleuradvies maar een uitgebreid plan niet nodig? Stuur mij gerust een berichtje.

Door connectie met de natuurlijke wereld ervaar je meer duurzamere momenten van voldoening en geluk

Sluit voor een moment eens heel even je ogen, droom eens even helemaal weg…naar ergens midden in de natuur waar je omringd wordt door groen en hoge bomen, het geluid van zingende vogels, je ervaart ruimte om je heen, je ruikt de geur van wilde bloemen, je voelt de warme zonnestralen op je gezicht, verderop hoor je een kabbelend beekje terwijl je loopt over de zachte ondergrond van mos. De natuurlijke kleuren geven je een rustgevend gevoel, er verschijnt een glimlach op je gezicht en je voelt je even helemaal gelukkig, vrij en jezelf…

Hoe zalig zou het zijn als je dit gevoel ook binnen in je eigen huis zou ervaren?

KVK: 30286133

BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2024 NATURE STORIES BY ROZELIE