Kleuradvies aan huis

Eindelijk rust, eenheid, warmte en kleur in mijn interieur.

Je stapt binnen in een huis die volledig past bij jouw persoonlijkheid, wensen en manier van leven. Een plek waarbij je alle hectiek even achter je laat, waar je kunt ontspannen en alles veel lichter voelt. Waar je liefdevolle en dierbare momenten aan tafel deelt met je kind(eren), partner, familie of vrienden. Een plek waar je gewoon volledig jezelf kunt zijn, die comfortabel en veilig voelt, waar niets hoeft en je even heerlijk kunt wegdromen in je favoriete stoel.

Ready for it? Ik ga je helpen! Meld je hier aan voor….en ontvang een super mooie bonus! Hierna gaat de prijs omhoog.

Persoonlijk advies

  • Heb jij inmiddels de zoveelste kleur op de muur getest en is het helaas nog steeds niet de geschikte?
  • Weet je niet wat je met die hele lange witte muur moet doen en voelt de ruimte kil en saai aan…
  • Vind je jouw huis ongezellig en mis je de persoonlijkheid en sfeer?
  • Lukt het je maar niet om een eenheid van de verschillende ruimtes te maken?
  • Vind je kleuren kiezen en combineren echt een hele worsteling?
  • Of is er een ruimte te donker en ontbreekt de connectie met buiten? Met als gevolg dat je amper gebruik van die leefruimte maakt…
  • Je wilt graag meer rust, eenheid en ruimte in je huis ervaren.
  • Inmiddels ben je helemaal overprikkeld door de vele ideeën en de wereld aan kleuren die je voorbij hebt zien komen, waardoor je nu helemaal vastloopt…

Let’s add some color to your home

Ontdek het aanbod

Ik geef je praktisch advies en tips aan huis, deel ideeën, we bespreken waar je tegenaan loopt, jouw wensen en mooiste woondromen. Doormiddel van kleurstalen, moodboards of kleurontwerpen maak ik vervolgens een persoonlijk plan voor je.

Het advies is niet alleen een investering in het creëren van een sprankelende ruimte die er voor het oog aantrekkelijk uitziet, het is ook zeker een investering in jezelf en je gezin. En die investering ga je absoluut als waardevol ervaren. Een huis wat rust en warmte uitstraalt en die comfortabel aanvoelt heeft namelijk ook een enorme positieve invloed op jouw als persoon. Denk maar eens aan je dagelijkse stemming, een ontspannen lijf en ruimte in je hoofd. Best prettig toch?

Na dit advies:

$

Heb je veel tijd en moeite bespaard en je krijgt een duurzaam resultaat welke niet alleen rust en ruimte in je huis, maar ook in je hoofd en lijf geeft.

$

Beschik je over een harmonieus kleurenplan voor jouw huis zodat je een omgeving kunt creëren die voor jou comfortabel, warm en gezellig aanvoelt

$

Is de ruimte getransformeerd naar een inspirerende leef– of werkomgeving, waar je veel meer rust en eenvoud ervaart.  Time to relax…

$

Jij en je gezin zullen veel meer ontspannen momenten met elkaar doorbrengen nu de verschillende ruimtes matchen met jullie persoonlijke wensen. 

$

Door het gebruik van verrassende (natuurlijke) kleuren is er een verbinding met de natuur ontstaan. Binnen en buiten lopen veel meer in elkaar over

Een persoonlijk resultaat

Dankzij het advies heb jij straks een huis die volledig past bij jou als persoon, een omgeving waar jij je volledig kunt ontspannen, waar jij gewoon helemaal jezelf kunt zijn en kunt gaan genieten van dierbare en gezellige momenten aan de eettafel met je kind(eren), partner, familie of vrienden. Een plek waar je alles even achter je kunt laten en uren met een goed boek in je favoriete stoel kunt wegzakken. En dat… terwijl je ook nog altijd de connectie met het buitenleven ervaart.

Advies vanaf € 395,-

$

We plannen een kennismaking waarin we je ideeën, wensen en behoefte bespreken

$

Elk advies is maatwerk, een passende offerte ontvang je na kennismaking

$

Van een aantal uur kleinadvies aan huis tot een uitgebreid kleurenplan, er is van alles mogelijk! Laten we samen brainstormen en je wensen bespreken

$

Prijzen van advies zijn vrij van btw

$

Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 10 km van Tiel

Nice Story

“Ik ben echt heel blij met je adviezen, meedenken, meebewegen, top!”

Laura

About me

Rozelie Haaksman

Elke dag is er eentje om dankbaar voor te zijn. Niets is vanzelfsprekend in het leven! Jaren geleden was dat al mijn drive om mijn eigen ondernemerspad te gaan bewandelen en gewoon te gaan doen waar ik dagelijks echt blij van wordt. Bewuster leven en iets betekenisvol creëren vanuit mijn hart, hoofd en ziel.

Als stylist koester ik een passie voor het creëren van warmte en sfeer in interieurs. Ik wil je inspireren met de schoonheid en tevens de kracht van de natuur. Ik geef je praktisch advies, bedenk creatieve oplossingen, rijk je eenvoud aan en verweef jouw persoonlijke verhaal in je interieur. Op deze manier ontstaat er een huis waar jij meer rust, ruimte en vrijheid ervaart, een plek die krachtig, levendig en warm aanvoelt.

Ik help je graag om jouw huis en de wereld om ons heen een beetje mooier te maken.

Veelgestelde vragen

Op welke termijn kan ik advies ontvangen?

Goed nieuws voor je, snel! Wanneer je contact opneemt plannen we samen binnen 4 weken een kennismakingsgesprek aan huis. Voel je vrij om mij te contacten, dat mag via e-mail maar bellen is uiteraard ook helemaal prima.

Kan ik mij voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Om te zien of jouw woonsmaak past bij mijn ontwerpstijl, ontvang ik graag vóór het intakegesprek een link van een pinterestbord of een ander document met interieur of sfeerbeelden. Daarnaast is het fijn als je voor jezelf helder hebt wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en wat je struggles zijn. Samen sparren we verder hierover.

Heb ik een plattegrond nodig?

Het ligt eraan wat voor een soort advies jij graag zou willen. Voor een uitgebreid kleurenplan heb ik wel een plattegrond nodig welke je vervolgens mag aanleveren zodat ik het advies 2D kan uitwerken.

Kan ik ook de gewenste stalen ontvangen?

Zeker! Ik verzamel na advies de stalen voor je en maak vervolgens een pakketje voor je klaar met daarin alle gewenste stalen.

Door connectie met de natuurlijke wereld ervaar je meer duurzamere momenten van voldoening en geluk

Sluit voor een moment eens heel even je ogen, droom eens even helemaal weg…naar ergens midden in de natuur waar je omringd wordt door groen en hoge bomen, het geluid van zingende vogels, je ervaart ruimte om je heen, je ruikt de geur van wilde bloemen, je voelt de warme zonnestralen op je gezicht, verderop hoor je een kabbelend beekje terwijl je loopt over de zachte ondergrond van mos. De natuurlijke kleuren geven je een rustgevend gevoel, er verschijnt een glimlach op je gezicht en je voelt je even helemaal gelukkig, vrij en jezelf…

Interieuradvies

Kleuradvies

Interieurstyling

KVK: 30286133

BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2024 NATURE STORIES BY ROZELIE