Jouw persoonlijke kleurenpalet

Je hebt allerlei knipsels uit tijdschriften verzameld en je Pinterest-borden zijn gevuld met prachtige kleuren en inspirerende beelden. Hoewel je enigszins weet wat je mooi vindt en welke sfeer je wilt creëren, kan het vertalen van die inspiratie naar een concreet kleurenpalet voor je huis een uitdaging zijn.

Waar je naar verlangt, is thuiskomen in een omgeving die zowel rust als energie biedt, een plek die aansluit bij wie je bent, hoe je leeft en hoe je je wilt voelen. Kleur speelt hierbij een essentiële rol en kan veel in werking zetten en transformeren. Vaak staan we er niet bij stil waarom we een voorkeur voor bepaalde kleuren hebben en wat dit eigenlijk over ons zegt als persoon.

We vinden het soms behoorlijk spannend om kleur toe te passen in ons huis. Maar waarom eigenlijk? Wat zit daaronder?

 

  • Het is moeilijk om in te schatten hoe een kleur eruit zal zien in een bepaalde ruimte, gezien de invloed van licht, texturen en de omgeving. Wat er prachtig uitziet op een knipsel of scherm, kan heel anders overkomen in je eigen huis.
  • De angst om niet te veel af te wijken van wat als ‘normaal’ wordt gezien, wat kan betekenen dat je je eigen verlangens wegstopt.
  • Een gebrek aan kennis over kleurtheorie kan ervoor zorgen dat je je onzeker voelt over je keuzes, bang dat we spijt krijgen.
  • Gebrek aan vertrouwen in onze eigen smaak en of kleuren wel goed bij elkaar passen.
  • Invloed van sociale omgeving of trends die ons oordeel beïnvloeden.

Natuurlijk kunnen we snel kleuren kiezen en verf bestellen, maar ik vind het veel interessanter om eerst te begrijpen waar jouw belemmeringen en uitdagingen liggen. Dit inzicht kan je namelijk helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen bij het toepassen van de juiste kleur in je interieur en om tot een persoonlijk en duurzaam resultaat te komen.

Met een kleurrijk uurtje aan huis help ik je ontdekken wat de kleuren zijn die je aanspreken en welke bij jou en je gezin passen. Ik geef kleur aan wat jij voelt.

Een interieur heeft alles te maken met persoonlijke smaak en jouw eigen levensverhaal.

Klein advies → groots resultaat → waardevolle impact

Voor wie…

Dit advies past bij jou als

5

Je behoefte hebt aan een samenhangend kleurenpalet: Als je wilt dat de kleuren in je huis op een harmonieuze en doordachte manier bij elkaar passen.

5

Je inspiratie hebt, maar moeite met de uitvoering: Als je wel ideeën en inspiratie hebt, maar niet precies weet hoe je deze moet vertalen naar een concreet en toepasbaar kleurenplan voor je interieur.

5

Je een unieke en persoonlijke sfeer wilt creëren: Als je op zoek bent naar een interieur wat sfeer, warmte en rust uitstraalt.

5

Je graag rust en balans in je ruimte wilt brengen: Als je kleuren wilt gebruiken die een rustgevende en kalmerende werking hebben, geïnspireerd door de natuur.

5

Je tijd en moeite wilt besparen: Als je gericht en persoonlijk advies wilt krijgen, zodat je daarna aan de slag kunt met de transformatie van je interieur.

Na dit advies

$

Ben je geïnspireerd en heb je nieuwe kleurrijke ideeën opgedaan om je interieur te vernieuwen en te verfrissen.

$

Heb je een kleurenpalet dat optimaal is afgestemd op jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woning.

$

Weet je hoe je ruimtes groter, knusser of juist intiemer aan kan laten voelen, afhankelijk van de gekozen kleurencombinaties.

$

Heb je ervaren hoe je door middel van kleur meer rust en eenheid kunt creëren.

$

Weet je hoe je door middel van kleurgebruik een naadloze overgang kunt creëren tussen je binnenruimte en de natuurlijke omgeving buiten.

Kleuradvies / 1 uur / € 150,-

Dit kun je verwachten

Met mijn koffertje vol kleurstalen kom ik bij je aan huis. Samen duiken we in de kleurrijke wereld van verf en prints, en bekijken we naar de inspiratiebeelden die je hebt verzameld. Terwijl jij vertelt over je favoriete kleuren, geef ik tips, advies en beantwoord ik al je kleurrijke en persoonlijke vragen. Daarbij let ik onder andere ook op lichtinval, materialen en meubels in de ruimte.

We brainstormen over gedurfde kleurcombinaties en natuurlijke tinten. Zo vinden we samen de geschikte verfkleuren en misschien krijgt die muur eindelijk de tint die het verdient.

Let’s add some color to your home

Good to know

N

Voorafgaand aan het advies ontvang ik graag een aantal foto’s van de ruimte(s) zodat ik een goede eerste indruk krijg en mij alvast kan voorbereiden.

N

Als je van plan bent om zelf te gaan schilderen, kan ik ervoor zorgen dat de verf in de juiste kleur en hoeveelheid bij jou thuis wordt bezorgd. Gaat de schilder voor je aan de slag? Dan kan ik ook een kleurenplan voor je uitwerken zodat de schilder hiermee uit de voeten kan. Je ontvangt altijd vooraf een prijsopgave hiervoor.

N

Verdere uitbreiding van advies is altijd mogelijk. Samen maken we een plan hiervoor indien gewenst.

N

De genoemde prijs is inclusief btw.

N

Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 10 km van Tiel.

Natuurlijke pigmentverf geeft meer diepte en karakter aan je interieur, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een gezondere leefomgeving voor jou en je gezin

Natuurlijke pigmentverf geeft meer diepte en karakter aan je interieur, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een gezondere leefomgeving voor jou en je gezin

About me

Rozelie Haaksman

Elke dag is er eentje om dankbaar voor te zijn, want niets is vanzelfsprekend in het leven! Jaren geleden werd dit mijn drijfveer om mijn eigen ondernemerspad te bewandelen en te doen waar ik dagelijks echt blij van word. Voor mij betekent dat bewuster leven en iets betekenisvols creëren vanuit mijn hart, hoofd en ziel.

Als stylist koester ik een passie voor het creëren van warmte en sfeer in interieurs. Dit bereik ik door persoonlijke interieur- en kleuradviezen aan huis, waarin ik elementen uit de natuur en jouw eigen essentie integreer. Mijn missie is om je te inspireren met de schoonheid en kracht van de natuur, en tegelijkertijd meer aandacht en oog te hebben voor dat wat er werkelijk toe doet.

Waarom zou je met mij willen werken?

Met een diepgewortelde liefde voor de natuur, een scherp oog voor detail, en gevoel voor sfeer, streef ik ernaar om jouw ruimte te transformeren in een oase van eenvoud, rust en schoonheid.

Mijn vermogen om jouw ideeën, wensen en favoriete kleurenpaletten te vertalen naar een harmonieus en sfeervol interieur is mijn grootste troef.

Door natuurlijke elementen naadloos te integreren in een ontwerp, creëer ik een sfeer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een gevoel van verbondenheid met de omgeving oproept. Samen kunnen we een ruimte creëren waarin de natuurlijke pracht volledig tot zijn recht komt, terwijl jouw persoonlijke stijl tot uiting komt.

Questions

Is dit kleuradvies iets voor mij?

Wanneer je openstaat voor verandering, snakt naar eenvoud, rust en meer warmte in je huis, een sterke affiniteit hebt met de natuur, dan is een kleuradvies zeker iets voor jou. Het kan je huis transformeren tot een rustgevende en uitnodigende plek waar je je helemaal thuis voelt.

Ready for it?

Misschien moet ik het zelf eerst nog even proberen

Je bent op deze pagina beland omdat je misschien worstelt met het kiezen en combineren van kleuren.

Met mijn flitsadvies kleur help ik je om een kleurenpalet te kiezen en te creëren dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak, wensen en de functie van de ruimte. Door slim gebruik te maken van kleur, ontstaat er uiteindelijk een gevoel van harmonie en balans in de ruimte, waardoor jij je comfortabel en ontspannen voelt.

Hoe prettig zou dat zijn?

Ga ik wel het gewenste resultaat halen uit dit advies

Je bent momenteel niet tevreden met hoe een ruimte eruitziet maar nog belangrijk, hoe deze aanvoelt. Ondanks meerdere pogingen om een omgeving te creëren waar jij je gelukkig in voelt, ontbreekt er iets wezenlijks: een persoonlijke uitstraling en een levende connectie met de buitenwereld.

Met mijn expertise en ervaring kan ik precies aanvoelen wat jouw persoonlijke ideeën en wensen zijn. Hierdoor kan ik je voorzien van advies dat eindelijk het resultaat oplevert waar je zo naar verlangt.

Dit advies gaat verder dan alleen het creëren van een visueel aantrekkelijke ruimte. Het is een investering in jezelf en je gezin, een investering die je als bijzonder waardevol zult ervaren. Een huis dat rust en warmte uitstraalt en comfortabel aanvoelt, heeft een enorme positieve invloed op jou als persoon. Denk aan je dagelijkse gemoedstoestand, je ontspannen lichaam en de ruimte in je hoofd die hierdoor ontstaat.

Op welke termijn kan ik advies ontvangen?

Goed nieuws voor je, snel! Wanneer je contact opneemt plannen we samen binnen 2 weken een advies aan huis. Voel je vrij om mij te contacten, dat mag via e-mail rozelie@naturestories.nl 

Wat gaat het advies mij opleveren?

Mijn kleuradvies is niet alleen esthetisch, maar heeft ook een directe invloed op je stemming en emoties en ondersteunt jouw algehele welzijn. Door harmonieuze kleurpaletten en een persoonlijke sfeer te creëren, voelt elke ruimte als een eenheid waarin je je geborgen en in balans voelt. Ruimtes vloeien moeiteloos in elkaar over, waardoor je huis een natuurlijke flow krijgt die kalmte en warmte uitstraalt.

Ik vind de investering spannend

Yes, dat is heel normaal en het is begrijpelijk dat je het spannend vindt. Verandering is vaak spannend voor iedereen en dat is ook de bedoeling, want het vraagt iets van jou. Het vraagt dat je je openstelt en jezelf de ruimte geeft om een plek te creëren die volledig aansluit bij jouw wensen, behoeften en levensstijl.

Niet wat een ander mooi vindt, niet wat de trend is, niet wat je ziet op tv of via social media, maar puur wat bij jou en je gezin past. Het is een waardevolle investering in je huis én in jezelf.

Is dat niet de allermooiste investering?

Kan ik ook eerst een kennismaking plannen?

Dat kan zeker! Stuur me hier een berichtje en dan plannen we samen een vrijblijvend (online)kennismakingsgesprek van 15 minuten in. Zo kunnen we kijken of er een klik is en of mijn stijl en werkwijze passen bij jouw wensen en persoonlijke essentie.

Kan ik mij voorbereiden op het advies?

Graag ontvang ik vóór het advies een link van een pinterestbord of een ander document met interieur of sfeerbeelden. Daarnaast is het fijn als je voor jezelf helder hebt wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt, wat je struggles zijn, wat je graag anders zou willen. Samen sparren we verder hierover.

Kan ik ook de gewenste stalen ontvangen?

Zeker! Ik verzamel na advies de stalen voor je en maak vervolgens een pakketje voor je klaar met daarin alle gewenste stalen. Deze ontvang je vervolgens binnen 5 werkdagen per post.

Heb je nog een andere vraag?

Ze zijn meer dan welkom! Stuur mij gerust een berichtje via rozelie@naturestories.nl Ik help je graag verder.

Duurzame verven

Ik streef er niet alleen naar meer eenvoud, rust en sfeer in jouw interieur te brengen, maar ook om de duurzaamheid te bevorderen. Ik werk graag samen met verfmerken die milieuvriendelijk zijn zoals, LAB Paint, Farrow & Ball, Pure & Original, Little Green & Flexa. Duurzame verf heeft naast prachtige natuurlijke pigmenten, vaak een langere levensduur en ze zijn beter bestand tegen vervaging en slijtage, wat kan leiden tot minder frequent schilderen en dus minder materiaalgebruik op de lange termijn.

Betere dekking → minder verbruik van grondstoffen → minder afval

Waarom zou je kiezen voor duurzame verf en wat zijn nog meer de voordelen?

KVK: 30286133

BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2024 NATURE STORIES BY ROZELIE